Α.Σ. ΔΥΤΙΚΑ – Έρευνα για την Πρόσληψη ωφελούμενων ανέργων σε επιχειρήσεις

Home/Δραστηριότητες/Α.Σ. ΔΥΤΙΚΑ – Έρευνα για την Πρόσληψη ωφελούμενων ανέργων σε επιχειρήσεις
logo_dytika

Εδώ θα βρείτε το ερωτηματολόγιο.

H «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΥΤΙΚΑ» μαζί με την Αναπτυξιακή Εταιρία ΒΔ Θεσ/νίκης που είναι και συντονιστής του έργου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, την Τεχνική Εκπαιδευτική, την Εκπαιδευτική Παρέμβαση Α.Ε και τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου και Παύλου Μελά, σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά στην υλοποίηση της Πράξης «Παρέμβαση για την απασχόληση στη Δυτική Θεσσαλονίκη» που αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, που στόχο έχει την αποτελεσματική ενσωμάτωση στην απασχόληση 60 ωφελουμένων – ανέργων εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Έχοντας ως βασικό σκοπό την ένταξη των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας μέσω της κατάλληλης προετοιμασίας τους, η δράση προσέγγισης των επιχειρήσεων σχεδιάστηκε ώστε να αποτυπωθούν οι δυνατότητες των επιχειρήσεων για προσλήψεις σε οπουδήποτε αντικείμενο στη συγκεκριμένη περιοχή παρέμβασης.

Με στόχο να ανατηχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ μας σας ζητάμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο αφού συμπληρωθεί θα αποσταλεί στο email: seferidis@orthologismos.gr

Εδώ θα βρείτε το ερωτηματολόγιο.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και αισιοδοξούμε για τη θετική ανταπόκριση σας.

Πληροφορίες:

Ορθολογισμός ΑΕ

Μοναστηρίου 13, 546 27 Θεσσαλονίκη 2310 530995,  2310 551289  email: seferidis@orthologismos.gr

Α.Σ. ΔΥΤΙΚΑ

28ης Οκτωβρίου 148Β – Σταυρούπολη T.K. 56430, 2310 643140 : 2310 587479