Η Ορθολογισμός Α.Ε. εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της IAPA

Home/Media, Popular News/Η Ορθολογισμός Α.Ε. εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της IAPA
Logos

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Ορθολογισμός Α.Ε. έγινε μέλος του παγκοσμίου δικτύου επαγγελματιών της IAPA. Η ένταξή μας σε αυτό το δίκτυο αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της στρατηγικής ανάπτυξής μας και την επέκταση της εμβέλειας μας.

Η IAPA, ιδρυθείσα το 1979, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών με περισσότερα από 160 μέλη σε πάνω από 70 χώρες. Προσφέρει πρόσβαση σε εκτενή τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές σε λογιστικά, νομικά και επιχειρηματικά θέματα μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος μας, Δημήτριος Πανοζάχος, σχολίασε: «Στην ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και την παγκόσμια συνεργασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ένταξή μας στην IAPA και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ισχυρές σχέσεις με τους συναδέλφους μας, να μοιραστούμε γνώσεις και να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IAPA, Martin Clapson, μας καλωσόρισε λέγοντας: «Το 2024 είναι μια χρονιά θετικής ανάπτυξης για την IAPA, και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε μια τόσο δυναμική και αφοσιωμένη εταιρεία στο παγκόσμιο δίκτυό μας, η οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες και ήθος που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας.»

Αυτή η συνεργασία ενισχύει την ικανότητά μας να προσφέρουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Προσβλέπουμε στις νέες ευκαιρίες και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας με την υποστήριξη της IAPA.

Βρείτε και το δελτίο τύπου εδώ.